• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

Остават 3 дни до крайния срок за участие в „Наградите на БАИТ” за 2019 г.

До 24.00 часа на 13.01.2020 година е отворена платформата за кандидатстване за годишните Награди на БАИТ

Три дни остават до крайния срок за участие в конкурса „Наградите на БАИТ” за 2019 г., който се провежда под патронажа на Президента на Република България Румен Радев.

До момента са подадени близо 40 кандидатури в 7 категории – Образователна награда, Младежка награда, Журналистически принос, Публична администрация, StartUp компания, Успешен ИКТ продукт/услуга и Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика. 

Най-много кандидатури по традиция има за Образователните награди – 9 кандидатури. 7 са вече кандидатите в категория „Журналистически принос“.

Очакваме с нетърпение още млади хора със собствени проекти/продукти в сферата на ИКТ да се включат в категорията „Младежка награда“. Кандидатите могат да участват самостоятелно или в екип, достатъчно условие е да се обучават в българско учебно заведение.

Регистрацията е безплатна.

За 9-та поредна година ще бъде връчена и Наградата за специален принос, която се връчва по решение на журито, чрез вътрешни номинации (за тази категория не се подават кандидатури).

Наградите ще бъдат връчени на победителите на официална церемония през м. февруари 2020 г. Победителите във всяка категория ще получат ваучер от Сиела Норма, за чиято стойност могат да закупят книги в книжарници Сиела. Ардес Информационни Технологии (Ardes.bg) ще осигурят на наградените електронни устройства. СуперХостинг.БГ ще предостави на победителя във всяка една категория, хостинг и домейн за една година. Отличените в конкурса ще получат и Acronis True Image 2020 – персонално решение за киберзащита, предоставено от Акронис България.

Конкурсът и церемонията за връчване на „Наградите на БАИТ” за 2019 г. се провеждат с подкрепата на:

Златни спонсори: Поликомп и Кауфланд Сървис

Сребърни спонсори: ДАТЕКС, Електронен подпис B-Trust, Суперхостинг.БГ и Акронис България

Бронзови спонсори: Сиела Норма, Ардес Информационни Технологии (Ardes.bg) и Sofia Airport Center

В партньорство с: БТА, БНР, Bloomberg TV Bulgaria, TechNews, ICT Media, Computerworld, CIO, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Национално сдружение на общините в Република България, Eleven, бгПРЕДПРИЕМАЧ, Sofia Tech Park, b2b Media, Национален център за безопасен интернет, Innovation Starter, Junior Achievement България, Pixel Media, Българска стартъп асоциация, Инженер.bg,  ДигиталнаИндустрия.bg и Българска търговско-промишлена палата.

Още БАИТ Новини