• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

Отговорните компании могат да кандидатстват за „Зелен Оскар“ до 26 май.

БАИТ насърчава екологичните практики и се включва в инициативата „Най-зелените компании в България 2015" като информационен партньор на категорията „Технологии, IT продукти и услуги“.

От 25 април до 26 май 2016 г. включително е активна онлайн формата за подаване на кандидатури в националния конкурс „Най-зелените компании в България 2015”, който се организира за Шеста поредна година от b2b Media.

 Кампанията се провежда в партньорство с Министерството на околната среда и водите. 

Шестото издание на Националния конкурс, който се превърна в емблема на отговорния и екологично съобразен бизнес, включва категории, които са в синхрон с развиващата се бизнес среда в България и отличия за личности, компании, общини и неправителствени организации.

 Най-добре представилите се компании в Националния конкурс на b2b Media ще получат не само статуетка и грамота, но и специален „Сертификат Зелена компания“. Той ще бъде предоставен на всички организации, които покриват критериите за участие и са попълнили онлайн въпросника в посочения срок – от 25 април 2016 г. до 26 май 2016 г.

 За първи път в състезанието ще се включат и стартиращи „зелени“ бизнес идеи. Инициативата е насочена към стартиращи фирми, предприемачи, изследователи,  неформални екипи и студенти, които имат възможност да представят своите „зелени“ бизнес идеи, свързани с предизвикателствата на климатичните промени.

 Ще намерите формата за кандидатстване на сайта на конкурса: green.b2bmedia.bg.  

 

 Официалното награждаване ще се състои на 8 юни 2016 г.

 Медии и организации партньори: ЕКОПАК, Savanto, Easyname, Creativegg, ФБТИК, ББЛФ, БАИТ, КАБ, БДВО, AgroTV, ECON.bg, сп. Бизнес Лейди, Предприемач, в-к 19 Минути, Fakti.bgCSR , Manifesto.bg.

 

 

 

Още БАИТ Новини