• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

По-малко от седмица остава до крайния срок за регистрация за „Наградите на БАИТ“ за 2021 г.

Вече е факт и първата кандидатура в категорията „Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика“

По-малко от 7 дни остават до крайния срок за участие в конкурса „Наградите на БАИТ“ за 2021 г. До този момент са подадени 23 кандидатури в отделните категории. Традиционно засилена конкуренция се наблюдава при проектите в категориите Образователна награда, Журналистически принос и Публична администрация.

В същото време вече е регистриран и първият участник в категория „Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика“. В тази категория могат да кандидатстват компании от други сектори на икономиката, различни от ИКТ, които са внедрили решение на българска ИКТ компания.

Кандидатстването е отворено до 11 януари 2022 г. Регистрацията е безплатна на http://bait-awards.bg/pages/Registration/ . 

В конкурса могат да участват:

Преподаватели или образователни институции – в категория „Образователна награда“;

Ученици или студенти – в категория „Младежка награда“;

Журналисти – в категория „Журналистически принос“;

Публични администрации (държавни или общински) – в категория „Публична администрация“;

STARTUP компании;

Български компании – разработчици – в категория „Успешен български ИКТ продукт/услуга“;

Компании от други сектори на икономиката, извън ИКТ, с успешно внедрено ИКТ решение, което е ново за българския пазар – в категория „Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика“.

Условията за участие са публикувани на: https://bait-awards.bg/pages/Rules/

Наградата за специален принос се връчва по решение на журито, чрез вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

Отличените в конкурса ще получат пакет за Agile Project Management MultiTraining програма, който включва 8 семинара с фокус върху конкретна тема от сферата на управление на проекти с гъвкави методологии, осигурени от bTalks Live Training Platform; 4 продукта „Сиела Норма“ и 4 ваучера, за чиято стойност спечелилите ще могат да закупят книги от книжарници „Сиела“. Ардес Информационни Технологии (Ardes.bg) ще осигурят на наградените различни електронни устройства.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 24 февруари 2022 г.

По традиция кампанията и церемонията по награждаването се провеждат под патронажа на Президента на Република България Румен Радев.

Конкурсът и церемонията за връчване наградите на БАИТ за 2021 г. се провеждат с подкрепата на:

Златен спонсор: АЛСО България

Със специалното участие на: bTalks

Сребърни спонсори: ДАТЕКС, Алтерко Роботикс, Акронис, Апис, Телелинк

Бронзови спонсори: Сиела Норма, Ардес Информационни Технологии (Ardes.bg)

В партньорство с: БНР, Bloomberg TV Bulgaria, Digitalks, TechNews, НСОРБ, бгПРЕДПРИЕМАЧ, b2b Media, Sofia Tech Park, Pixel Media, DevStyler, ДигиталнаИндустрия.bg, ИАНМСП, БСК, БТПП, Инженер.bg, Tech.OFFNews.bg, BESCO, Uchi.bg, Създателите, ExpoWorld, Център за творческо обучение

Още БАИТ Новини