• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

Само седмица остава до крайния срок за регистрация в конкурса „Дигитални новатори в образованието“

До 17.30 часа на 30.06.2020 г. ще се приемат формуляри за участие в конкурса, който се провежда под патронажа на Министъра на образованието и науката Красимир Вълчев.

До момента подадените кандидатури за четирите категории на конкурса са 135.

Припомняме, че в конкурса „Дигитални новатори в образованието“ могат да участват всички учители, обучаващи ученици от 1-ви до 12-ти клас по всички учебни дисциплини, включени в учебните програми на МОН.

Регистрацията става чрез подаване на Формуляр за кандидатстване.

Към кандидатурите е необходимо да бъдат приложени линкове към мнения, референции, коментари от ученици и родители, подадени във Facebook, LinkedIn, учебни платформи или получени по имeйл; резултати от тестове, линкове към материали и видеоматериали.

Жури, което включва членовете на Управителния и Контролния съвет на БАИТ, ще отличи най-добрите кандидатури от 1-во до 3-то място в четирите категории. Планира се наградите да бъдат връчени на официална церемония в ТехноМеджикЛенд, като датата ще бъде уточнена допълнително.

Учителите, спечелили първо място във всяка от четирите категории ще бъдат наградени с парична награда от 1000 лв., осигурени от ТехноЛогика ЕАД, Дейта плюс ООД, CENTIO #Cybersecurity, ВиЕмУеър България ЕООД, Майкрософт България ЕООД, както и продукт за защита на персонални компютри ESET Internet Security, за по-сигурна безопасна работа online, списък с препоръки за безопасна работа от вкъщи и онлайн обучение на тема „Основни познания и практически насоки в сферата на киберсигурността“, осигурени от CENTIO #Cybersecurity, ваучер за посещение на курс по избор в ERP Academy от ERP Academy, ваучер за курс „Въведение в Agile и начини за приложение на Agile принципите в сферата на образование” от Би Толкс Аджайл ООД.

На класиралите се на 2-ро и 3-то място във всяка от четирите категории ще бъдат връчени различни материални награди – настолен компютър Dell Vostro Desktop 3668 i5-7400, 4GB, 1TB SATA, Intel graphics, DVDRW, Ubuntu, 3Y NBD с монитор Dell 22 Monitor – P2219H – 4.6cm (21.5″), принтер HP LaserJet Pro M102a А4 от Контракс АД; 3D принтер Da Vinci и графичен таблет WACOM от Вали Компютърс ООД, продукт за защита на персонални компютри ESET Internet Security, за по-сигурна безопасна работа online, списък с препоръки за безопасна работа от вкъщи и онлайн обучение на тема „Основни познания и практически насоки в сферата на киберсигурността“, осигурени от CENTIO #Cybersecurity, таблет VEXIA PORTABLET STRONGER CPU Intel Z8350, HD 10.1″ IPS, RAM 4GB, SSD 64GB, Windows 10, осигурен от Кейсием ЕООД, ваучери за посещение на курс по избор в ERP Academy от ERP Academy, ваучери за курс  “Въведение в Agile и начини за приложение на Agile принципите в сферата на образование” от Би Толкс Аджайл ООД.

Спонсори на конкурса:

ТехноЛогика ЕАД, Контракс АД, Дейта плюс ООД

CENTIO #Cybersecurity, ВиЕмУеър България ЕООД

Майкрософт България ЕООД, Вали Компютърс ООД, Кейсием ЕООД

ERP Academy, Би Толкс Аджайл ООД


Информационни партньори:

DevStyleR   Учители БГ

 

Още БАИТ Новини