• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

SEETEST 2021 официално обяви Super Early Bird кампанията си!

Една от най-големите конференции в областта на софтуерното тестване в Югоизточна Европа се завръща тази година в хибриден формат. Избраната локация е Белград, Сърбия на 28.09 и 29.09., а участниците ще имат възможност да изберат как да присъстват – само виртуално с Full Conference Virtual Ticket или наживо, но с достъп до всички лекции след това с Full Conference Hybrid Ticket. И двата билета в момента са с 30% отстъпка до 28.02, като това представлява най-голямото намаление на билети за конференцията.

 

Тази година SEETEST празнува десетото си, юбилейно издание в нов формат. Създадена с идеята да разпространява и популяризира софтуерното тестване и неговата важност в региона, както и да допринесе за създаването на своеобразно ‚общество‘ на специалистите по софтуерно тестване, тази година конференцията ще се състои присъствено в Белград, Сърбия в петзвездният Crowne Plaza Hotel, и онлайн във формата на виртуална конференция.

Въпреки промените, разнообразието и качествените теми са акцента и тази година за организаторите на конференцията. SEETEST 2021 ще предложи още повече избор, с разширен формат с 4 track-а и през двата дни. Организаторите – SEETB и Quality House – очакват повече от 600 участници тази година, което ще предостави и много възможности за общуване и завързване на контакти с други специалисти.

Списъкът с tutorial и keynote лектори както винаги включва топ международни специалисти в сферата на софтуерното тестване. Някои от най-известните имена от предишни издания на SEETEST включват Erik van Veenendaal, Olivier Denoo, Vipul Kocher, Paul Gerrard, и много други. На втория ден от конференцията участниците могат да изберат от множество сесии и разнообразни теми и лектори, специално подбрани от Програмния комитет на SEETEST в оспорвана надпревара.

В деня преди началото на събитието се организират целодневни курсове по актуални теми от софтуерното тестване, които представляват перфектен шанс за участниците да навлязат още по-надълбоко в избраните теми. Билети за тези курсове ще се продават отделно, а темите и лекторите ще бъдат обявени на по-късен етап, така че организаторите препоръчват да следим официалния им уебсайт www.seetest.org , както и профилите на конференцията в социалните мрежи за повече информация.

SEETEST 2021 ще включва и експо зона, където спонсорите могат да представят компанията и работата и, както и да комуникират свободно с участниците. Не е за изпускане и традиционния Social Event, който SEETEST организира вечерта на първия ден от конференцията. Той е перфектния начин за участниците да разпуснат в края на деня в неформална обстановка, да се насладят на изисканите локации, избирани винаги от организаторите, и да се забавляват и побъбрят с други специалисти и колеги.

Full Conference билетите за SEETEST 2021 вече са в продажба, като и Hybrid и Virtual билетите са намалени с 30% от редовната им цена до 28.02 като част от кампанията Super Early Bird. Най-голямото намаление на билети за конференцията е изненадата за всички, решили да я посетят отсега и запазили местата си. Можете да разгледате повече за това какво включват билетите и да се регистрирате на: http://bit.ly/3oF08Ev

 

 

Още БАИТ Новини