• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина от член на БАИТ

Сиском Инженеринг АД ще представи иновативни решения за TEMPEST защита, електромагнитно екраниране и киберсигурност на Хемус 2024

Най-голямото българско изложение на отбранителни продукти и услуги „Хемус 2024“ ще се проведе между 5 и 8 юни в гр. Пловдив.

Сиском Инженеринг АД ще участва в най-голямото българско изложение на отбранителни продукти и услуги „Хемус 2024“, което ще се проведе между 05-08 юни в гр. Пловдив. На щанда на компанията (щанд 3-I-2 в палата 3) посетителите ще могат да се запознаят с иновативни решения от водещи технологични компании – БГ Темпест Технолъджи и FORTRA.

БГ Темпест Технолъджи, основана през 2018 г., е лидер в предоставянето на цялостни решения в областите на TEMPEST защита и електромагнитно екраниране. Екипът на компанията ще представи на посетителите техническо оборудване за защита на класифицирана и чувствителна информация в съответствие със стандарта на НАТО TEMPEST SDIP-27/2, SDIP-28/2 и неговия европейски еквивалент EU IASG7-01, EU IASG7-03.

FORTRA е лидер в предоставянето на цялостни и интегрирани решения в областта на киберсигурността. По време на изложението ще присъстват представители от екипа с богат опит в предоставянето на решения за киберсигурност в отбраната.

Международното изложение „Хемус 2024“ е утвърден форум за развитие на бизнес възможности в сферата на сигурността и отбраната с 29-годишна история. Изложението има за цел да разшири, укрепи и задълбочи контактите между бизнес партньори, правителствени и неправителствени организации, както и да представи иновативни решения, продукти и услуги, и да насърчи споделянето на знания и опит.

Екипът на Сиском Инженеринг АД е развълнуван да участва в „Хемус 2024“ и да представи на българската публика най-новите решения в областите на TEMPEST защита, електромагнитно екраниране и киберсигурност. Вярваме, че това изложение е отлична възможност да се срещнем с потенциални клиенти и партньори и да демонстрираме как можем да им помогнем да защитят своята информация и активи.

Посетете Сиском Инженеринг АД на щанд 3-I-2 в палата 3 на Международен Панаир Пловдив на „Хемус 2024“, за да научите повече за нашите решения.