• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

Стартира набирането на кандидатури за конкурса „Наградите на БАИТ за 2011 г.”

С решение на Управителния съвет на БАИТ, от 2 ноември 2011 г. започна набирането на заявления за участие в конкурса „Наградите на БАИТ” за 2011 г. за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии.

Формулярите за участие ще се приемат до 12 януари 2012 г. включително на адрес: София 1124, ул. Мизия 7 или  e-mail: bait@bait.bg

Конкурсът е отворен и за компании, които не са членове на БАИТ.

 

Последното връчване на наградите на БАИТ е през 2008 г. в две категории – за значим принос и за журналистически принос в развитието на информационните и комуникационните технологии.

През 2011 г. УС на БАИТ взе решение да възобнови връчването на наградите, но в променен формат, съобразно целите и задачите на асоциацията и променената обществено икономическа обстановка.

Броят на категориите и на подкатегориите в три от тях се увеличават значително, като наградите стават общо 15. Освен досегашните две, новите са: Образователна награда, Студентска награда, Публична администрация, Бизнес иновативност, Компания на годината, Корпоративна и социална отговорност, STARTUP компания на годината, E-business и Мобилни решения.

Чрез промяната на формата се цели да се отдаде дължимото на всички личности, институции и компании, които със своя професионализъм, иновативност и активна гражданска позиция са дали своя принос през 2011 г. за развитието на информационните и комуникационни технологии.

Формулярът за участие, регламентът на конкурса и предложенията за спонсорите са публикувани по-долу на сайта, в прикачените файлове.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 26 януари 2012 г. от 19.30 ч. в Зала „Мусала” на Хотел „Хилтън”.

Конкурсът „Наградите на БАИТ за 2011 г.” ще подкрепи благотворителната инициатива на Сдружение „Приятели” на хора в неравностойно положение. По време на церемонията ще бъдат изложени за продажба картини на художника Цветан Кацарски. Средствата от продажбите ще подпомогнат обзавеждането на грънчарска работилница и кухня, където хората със специални нужди, чрез арт и трудова терапия ще могат по-лесно да се интегрират в обществото.

Конкурсът и церемонията за връчване на „Наградите на БАИТ” за 2011 г. се провеждат с подкрепата на Майкрософт България, Спектър Нет, Мусала Софт и Фрекълз:

 mslogo_black.jpg  SpNet-logo.jpg  MusalaSoft_Logo.jpg     logo-freckles-text.jpg

 

С медийното партньорство на Сomputerworld.bg, БНР, в. Новинар, Дарик нюз, Bulgaria On Air TV. Computer

logo-CW.jpg BNR_BG_two_colors-copy.jpg novinar-BG_no-slogon-copy.jpg

 DarikNews_logo.png  logo_BOA.jpg   computer.jpg

Още БАИТ Новини