• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

Стартира набирането на кандидатури за конкурса „Наградите на БАИТ за 2012г.”

Кампанията и церемонията се провеждат под патронажа на Президента на Република България Росен Плевнелиев

От днес, 8 октомври 2012 г. започва набирането на заявления за участие в конкурса „Наградите на БАИТ” за 2012 г. за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии.

Формулярите за участие ще се приемат до 6 януари 2013 г. включително на адрес: София 1040, бул. „Драган Цанков” 36, СТЦ Интерпред, офис 339Б или  e-mail: bait@bait.bg

Конкурсът е отворен и за компании, които не са членове на БАИТ.

Тазгодишното издание на конкурса ще определи носителите на 15-те награди в следните категории и подкатегории: Образователна награда, Журналистическа награда /печатни медии, радио и телевизия, онлайн медии/, Студентска награда, Публична администрация /държавна и общинска/, Бизнес иновативност, Компания на годината /експортно ориентирана и с принос на българския пазар/, Корпоративна и социална отговорност, STARTUP компания, E-business, Мобилни решения и Специална награда за значим принос.

След 3 г. прекъсване, през 2011 г., БАИТ възобнови връчването на наградите, но в променен формат, съобразно целите и задачите на асоциацията и променената обществено икономическа обстановка. До този момент са се връчвали само две награди – за значим принос и журналистическа.

Чрез променения формат БАИТ иска да отдаде дължимото на всички личности, институции и компании, които със своя професионализъм, иновативност и активна гражданска позиция са дали своя принос през 2012 г. за развитието на информационните и комуникационни технологии.

Формулярът за участие, регламентът на конкурса и предложенията за спонсорите са публикувани по-долу на сайта, в прикачените файлове.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 22.01.2013 г. в Град Хотел София.

 

Конкурсът и церемонията за връчване на „Наградите на БАИТ” за 2012 г. се провеждат с подкрепата на Майкрософт България, Кантек, Контракс, Технологика, Датекс, Фрекълз, Акт Софт и Апис.

mslogo_black.jpg  Кантек  Контракс Технологика Датекс Фрекълз     Актсофт  Апис

 

Със съдействието на: Сентио и Мусала Софт

 

Сентио  MusalaSoft_Logo.jpg

 

В партньорството с: IDG.bg, Bulgaria On Air TV. Computer, Teacher.bg, Diploma.bg, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Национален център за безопасен интернет, БТА, Econ.bg, БНР, Национално сдружение на общините в Република България

 

IDG   On Aer   Computer.bg Teacher.bg   Diploma.bg IANMSP    safenetБТА      БНР   Econ.bg  НСОРБ

Още БАИТ Новини