• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

Стоян Боев беше избран за член на Борда на Digital Europe

На Генералната Асамблея на Digital Europe, проведена на 17 и 18 юни в Брюксел, Стоян Боев, зам.-председател на УС на БАИТ, беше избран за член на Борда на тази най-влиятелна европейска ИТ асоциация.

Това е още едно изключително признание за активната работа на БАИТ през последните три години, след наградата, която получихме за най-успешно реализирана e-skills кампания за 2012 г. сред 23 страни, участващи в проекта.

 Това е още едно доказателство, че Digital Europe вижда  в наше лице надежден партньор, както и възможност за нашите членове да се позиционират на европейско ниво.

 Стоян Боев ще работи активно за намирането на нови бизнес възможности за нашите членове и достъп до европейските политики в сферата на ИКТ.

 Digital Europe представлява дигиталната индустрия в Европа. Сред членовете й са 56 от най-големите глобални IT корпорации, телекоми и компании за потребителска електроника, както и 35 национални асоциации, сред които и Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ). Десетте хиляди компании, членуващи в организацията, осигуряват над 2 млн. работни места и генерират годишен оборот от над 1 трлн. евро.

Още БАИТ Новини