• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

Теодор Захов е избран в УС на КРИБ

София, 18 ноември 2009 г. – На 17 ноември 2009 г. в хотел „Шератон“ се проведе Годишното общо събрание на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, на която БАИТ стана член миналия месец. На общото събрание бяха избрани нови членове на Управителния съвет на КРИБ, сред които председателят на УС на БАИТ Теодор Захов. „Смятам, че БАИТ може да допринесе много в работата на КРИБ в много отношения, като ефективното използване на държавните фондове и намаляване на корупцията”, каза Теодор Захов при представянето на Асоциацията.

Официални гости на събранието бяха г-н Тотю Младенов, министър на труда и социалната политика, г-н Анри Малос (Henri Malosse), председател на групата на работодателите в Европейския икономически и социален комитет и директор и съветник към Събранието на търговските и индустриални камари във Франция, както и председатели на КНСБ и КТ „Подкрепа.

 

За БАИТ. Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) е най-голямата, най-представителна и влиятелна браншова организация в сферата на информационните и комуникационни технологии в България. Създадена през 1995 г. към момента в нея пряко членуват 162 фирми. Заедно с колективните си членове БАИТ представлява интересите на над 215 фирми в своята област. Асоциацията обхваща фирми от всички сектори на информационните и комуникационни технологии – хардуер, софтуер, системна интеграция, мрежи, телекомуникации, доставчици на Интернет услуги и др.

 

За повече информация

Изпълнително бюро на БАИТ

Още БАИТ Новини