• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

Започва регистрацията за конкурса „Наградите на БАИТ за 2013 г.”

Кампанията и церемоните се провеждат под патронажа на Президента на Република България Росен Плевнелиев

От днес, 1 октомври 2013 г., започва регистрацията за участие в конкурса „Наградите на БАИТ” за 2013 г. за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии.

Регистрацията ще бъде отворена до 24.00 ч. на 6 януари 2014 г. включително.

В конкурса могат да участват компании, които не са членове на БАИТ.

Третото му издание ще определи носителите на 11-те награди в следните категории: Образователна награда, Журналистическа награда /печатни медии, радио и телевизия, интернет издания, блогари/, Студентска награда, Публична администрация /държавна и общинска/, Бизнес иновативност, Корпоративна и социална отговорност, STARTUP компания, E-business, Мобилни решения и Специална награда за значим принос.

 

От 2012 г. към статуетките и грамотите в отделните категории има и паричните награди. Те  са  под формата на ваучери, срещу чиято стойност победителите в конкурса имат възможност да закупят стоки или услуги от компании, членове на БАИТ.

След 3 г. прекъсване, през 2011 г., БАИТ възобнови връчването на наградите, но в променен формат, съобразно целите и задачите на асоциацията и променената обществено икономическа обстановка. До този момент са се връчвали само две награди – за значим принос и журналистическа.

 

Церемонията от второто издание на конкурса за 2012 г. се проведе на 22.01.2013 г. в Градн Хотел София. Списъкът на наградените е достъпен на https://www.bait.bg/novini/pobeditelite-v-konkursa-201enagradite-na-bait201d-za-2012-g

Церемонията за връчване на Наградите на БАИТ за 2011 г. се проведе на 26.01.2012 г. в Хотел Хилтън, гр София. Списъкът на наградените е достъпен на https://www.bait.bg/novini/nagradenite-v-konkursa-nagradite-na-bait-za-2011-g.

 

Чрез променения формат БАИТ иска да отдаде дължимото на всички личности, институции и компании, които със своя професионализъм, иновативност и активна гражданска позиция са дали своя принос през 2013 г. за развитието на информационните и комуникационни технологии.

Регистрационната форма, регламентът на конкурса и предложенията за спонсорите са публикувани на сайта на наградите www.bait-awards.bg .

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония в края на м. януари 2014.

Конкурсът и церемонията за връчване на „Наградите на БАИТ” за 2013 г. се провеждат с подкрепата на:

Генерални спонсори:  VMAwareMicrocoft

Спонсор:   SAP

 

В партньорството с: БНТ    БНР    БТА    On Aer   CW      

   IDG    Teacher.bg   Computer.bg  TechNews  Diploma.bg    

      ИАНМСП      Деца онлайн      Общини   LH   StartUp  Eleven

 

Още БАИТ Новини